[vc_row][vc_column][vc_column_text]Sve češće se susrećemo sa kupatilima kojima ostale prostorije u domu mogu samo da zavide na dizajnu, luksuzu i opremi. Uređena su tako, da vas privlače da svaki svoj slobodan trenutak želite da provedete u njima. Ona su skloništa savremenog čoveka od svakodnevnog stresa…

Opremljena saunama, hidromasažnim kadama, specijalnim tuševima, najnovijom rasvetom, eksluzivnim mermerom ili dragocenim drvetom… luksuzna kupatila dolaze u mnogo različitih izdanja. Ona mogu biti uređena u starinskom, viktorijanskom stilu, klasična, kao u engleskim vilama i eksluzivnim kućama u Holivudu, a mogu biti i modernog dizajna, sa svim tehnološkim uređajima koji postoje.

Mermer na sve strane, ugrađena kada, ugrađena tuš kabina koja verovatno vredi koliko i vaš ceo stan, lavaboi za nju i njega (takođe u mermeru, naravno). Istina je da su luksuzna kupatila skupa, tu nema dileme. Svaki element i svaki detalj u njima, urađen je besprekorno, od najboljih i najeksluzivnijih materijala, pa zbog toga ni ne čudi da sve to košta. Još ako dizajn potpisuje neko poznato dizajnersko ime, cena sigurno ide gore. Ali ako ste u mogućnosti da sebi priuštite ovakav luksuz, onda vam sigurno neće biti žao uloženog novca, jer proizvođači kupatilske opreme nude zaista fascinantne proizvode, a vaše kupatilo će, na kraju, biti toliko zadivljujuće da će vam oduzeti dah.

Kič pod izgovorom luksuza je odavno izašao iz mode. Zlatne slavine i pločice optočene 24 kratnim zlatom su stvar prošlosti. Pogledajte kako izgleda pravi moderan luksuz, viđen očima talentovanih dizajnera… Čuveni britanski prozvođač luksuznog nameštaja po meri, Clive Christian, poznat je po nameštaju klasičnog britanskog stila i najčešći klijenti su britanski bogataši. Sve se izrađuje od plemenitog drveta, a krajnji utisak je da je dom obučen toplinom i luksuzom. Kupatilo urađeno po meri, od hrastovine boje meda, sa policama na ulazu, dva umivaonika sa toaletnim stočićima, ugrađenom kadom i Clive Christian Portrait No1 tapetama u bordo boji, je pravo remek delo koje osvaja svojim klasičnim britanskim luksuzom. Clive Christian nameštaj idealan je za ekskluzivne rezidencije i stanove. Kupatila ovog proizvođača mogu koštati i više od 50.000 funti.

Italijanska kompanija Cesana Spa prizvodi tuš kabine čistog i modernog dizajna za savremeno uređene prostore. Njihove ravne linije i besprekoran stil uklopiće se savršeno u jednostavno dizajnirana kupatila sa malo detalja, u minimalističkom stilu i uneće osećaj lakoće i transparentnosti u prostor. Inovativni materijali i jednostavnost konstrukcije, kao i pažljivo izrađeni detalji, krase njihove proizvode, koji predstavljaju prave dragulje svedenog luksuza.

Sveobuhvatna i individualna Axor kolekcija kreirana je u saradnji sa najuspešnijim svetskim dizajnerima. Axor je deo Hansgrohe kompanije, koja je specijalizovana za baterije i nameštaj za kupatila. Izuzetan dizajn, kvalitet i inovacije krase ovaj brend. Axor je ponudio niz rešenja za dizajn prostora koji je idealno mesto za mir i opuštanje, a ujedno je i veoma funkcionalno iskorišćen. Uz malo mašte elementima iz Axor kolekcije možete napraviti pravu oazu za uživanje u svom kupatilu, koje će oslikavati harmoniju, lepotu i luksuz.

Novello, italijanski proizvođač opreme za kupatilo iz Venecije, sinonim je za visokokvalitetne prizvode, koje karakterišu tehničke i dizajnerske inovacije. Oni stvaraju svoje proizvode sa željom da ulepšaju kupatila širom sveta. Nežne, zaobljene linije njihovog dizajna, kvalitetna izrada i materijali, unose u kupatilo dah svežine i osećaj modernog luksuza. Love kolekcija je sačinjena od elemenata koji se mogu kombinovati i spajati, čime nastaju neobični oblici i kontinuirana silueta kupatilskih elemenata.

Od 90-tih godina 20-og veka traje trend u svetu dizajna enterijera, gde se kupatila uređuju sa posebnom pažnjom. Ovaj nekada zanemareni prostor dobio je novo, važnije mesto u svakom domu i postao je luksuzno mesto za uživanje. Teško je odgonetnuti da li su proizvođači i dizajneri pokrenuli sve ili je tržište odgovorilo na zahteve kupaca… Na kraju nije ni važno. Činjenica da je ponuda na tržištu sve bolja, može samo da nas sve ohrabri da se upustimo u igru opremanja kupatila. Na raspolaganju su luksuzni eksluzivni elementi, od raskošnih materijala, besprekorne izrade i za svačiji ukus. Tu su i vrhunska LED rasveta, TV/ogledala, multimedijalni sistemi, grejači za peškire inovativnog dizajna, razni dekorativni predmeti, kamini, pa čak i rashladne vitrine za vino…

 

 

mojenterijer.rs[/vc_column_text][vc_masonry_media_grid element_width=“2″ grid_id=“vc_gid:1495832998598-2d6ff898-d04b-7″ include=“13806,13807,13808,13809,13810,13811″][vc_empty_space][vc_facebook][/vc_column][/vc_row]

Call Now Button