[vc_row][vc_column][vc_column_text]

GEBERIT DUOFIX

UNIVERZALNI TALENAT ZA SUVU GRADNJU

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Samostojeći predzidni elementi za novogradnju i renoviranje

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=“1/2″][vc_column_text]Geberit Duofix nudi opsežan program sa univerzalno upotrebljivim i samostojećim instalacionim elementima. Raspoloživi su u suvoj gradnji za sve sanitarne aparate. Instalacioni elementi su podesni za instalacije sa pregradnim zidom, instalacije u zidu sa laganom konstrukcijom zidova, kao i za predzidne konstrukcije sa delimičnom visinom i visinom etaže. Za upotrebu u novogradnji i renoviranju.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=“1/2″][vc_single_image image=“17758″ img_size=“medium“][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]

Geberit Duofix instalacioni elementi za odgovarajući priključak

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=“1/2″][vc_single_image image=“17759″ img_size=“medium“][/vc_column][vc_column width=“1/2″][vc_column_text]Zahvaljujući preko 200 varijanti, Geberit Duofix instalacioni elementi pokrivaju gotovo svaku upotrebu koju zamislite. To omogućava instaliranje WC-a, pisoara, umivaonika, armatura i zidnih odvoda.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]

Precizna rešenja u suvoj gradnji za skoro svaku građevinsku situaciju

Geberit Duofix nudi precizna rešenja za instalaciju na gradilištu. Osim toga, Geberit Duofix sistemske šine i stubovi omogućavaju postavljanje kompletnih Geberit Duofix sistemskih zidova. Pri tom ispunjavaju sve standardne i posebne zahteve, kao i ostala konkurentska rešenja.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

GEBERIT PREDZIDNI I UGRADNI VODOKOTLIĆI

STANDARD U TEHNOLOGIJI ISPIRANJA

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]

Klasika u modernim kupatilima

 • Ugradni vodokotlići firme Geberit u zidu

Geberit ugradni vodokotlići su klasici modernih instalacija za kupatilo, a u preko 50 godina ugrađeni su milioni širom sveta. Poznati su po svojoj pouzdanosti. Svaki vodokotlić pojedinačno se testira pre izlaska na tržište. Rezervni delovi su garantovano dostupni 25 godina, tako da je korisnik dugoročno osiguran. Količina ispiranja kod Geberit Sigma ugradnih vodokotlića od 12 cm podesiva je na 4,5 litara. Zbog toga je Geberit primer za racionalnu potrošnju vode i visoko je vrednovan na WELL-label proceni.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Spreman za budućnost

 • Geberit ugradni vodokotlić sa praznom cevi za priključak vode

Geberit instalacioni elementi za WC imaju dodatnu cev za priključak Geberit AquaClean tuš WC šolje. Zahvoljujući tome u svako doba možete da instalirate Geberit AquaClean. Nekoliko Geberit instalacionih elemenata za WC su dodatno opremljeni funkcijom pročišćavanja vazduha Geberit DuoFresh, koja direktno eliminiše neprijatne mirise iz WC šolje.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Opremljeni za svaku situaciju

Kod Geberit tipki za aktiviranje nemate samo široki izbor, nego i pouzdane Geberit instalacione elemente za ugradnju u zid. Mogu da se nabave u tri različite ugradne visine i za aktiviranje ispiranja spreda i odozgo kod dubljih ugradnih visina. Da biste bili sigurni da sve odgovara, Geberit tipke za aktiviranje nose isto ime kao i odgovarajući ugradni vodokotlići.

 • Geberit Sigma ugradni vodokotlići

Geberit Sigma ugradni vodokotlići

 • Visina ugradnje 112 cm
 • Čeono aktiviranje
 • Može da se nabavi u varijanti za osobe sa invaliditetom ili sa funkcijom podesivosti po visini
 • Može da se nabavi kao ugaoni element
 • Funkcija pročišćavanja vazduha (cirkulacioni vazduh/izduvni vazduh)
 • Podesan za Geberit daljinsko aktiviranje ispiranja
 • Geberit Omega ugradni vodokotlići

Geberit Omega ugradni vodokotlić

 • Puna fleksibilnost putem različitih ugradnih visina od 98 cm i 82 cm
 • Čeono aktiviranje
 • Dodatno aktiviranje odozgo
 • Posebno male tipke za aktiviranje
 • Podesan za Geberit daljinsko aktiviranje ispiranja

Geberit predzidni vodokotlić – ekonomično rešenje

 • Geberit predzidni vodokotlić

Sveden dizajn, različite mogućnosti fiksiranja i neprestano usavršavana tehnologija čine Geberit predzidne vodokotliće klasičnim rešenjima sanitarnih prostoraija. Dobro promišljena tehnologija, konstantno se unapređuje i usavršava. Širom sveta instalirano je više od 20 miliona predzidnih vodokotlića.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]

GEBERIT KOMBIFIX

UNIVERZALNI KLASICI ZA KUPATILO I WC

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Specijalista za masivnu konstrukciju

 • Geberit Kombifix element za konzolnu WC šolju u masivnoj konstrukciji

Geberit Kombifix instalacioni elementi su rešenje za masivnu konstrukciju. Instalacioni elementi su razvijeni specijalno za upotrebu za ozidani i betonirani zid.

Brza i kompletna montaža

Geberit Kombifix instalacioni elementi nude trajno visoku funkcijsku bezbednost. Geberit Kombifix element za konzolnu WC šolju je fabrički opremljen sa dosta pribora, kao što je set zvučne izolacije, priključak za odvod i materijal za pričvršćenje. To olakšava jednostavnu, brzu i kompletnu instalaciju na gradilištu. Svi Geberit Kombifix instalacioni elementi za WC su podesni za Geberit AquaClean tuš WC šolju.

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=“1/2″][vc_column_text]

Kompletni program za sve sanitarne instalacije

Na raspolaganju su Geberit Kombifix instalacioni elementi za konzolnu WC šolju, umivaonike, pisoare i bidee.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=“1/2″][vc_masonry_media_grid element_width=“2″ grid_id=“vc_gid:1519768615127-e6ca009e-95d9-3″ include=“17764,17763,17761,17765,17762″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]

Korak po korak

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=“1/4″][vc_column_text]Učvršćivanje Geberit Kombifix instalacionog elementa

1. korak: Najpre se fiksira Geberit Kombifix instalacioni element na četiri tačke pričvršćenja na objektu.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=“1/4″][vc_column_text]Spoj sa dovodima i odvodima

2. korak: Posle toga sledi spajanje sa dovodima i odvodima.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=“1/4″][vc_column_text]Kombifix vodokotlići u zidu masivne konstrukcije

3. korak: Rupe se zaziđuju oko Geberit Kombifix instalacionog elementa. Zid se malteriše radi pripreme za polaganje pločica.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=“1/4″][vc_column_text]Kombifix instalacioni element je potpuno zamalterisan

4. korak: Na kraju se pričvršćuju sanitarni aparati na završen zid sa pločicama.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]

PRIKLJUČCI ZA VODU I STRUJU U WC-U

GLEDAJUĆI U BUDUĆNOST

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]

Za zahteve udobnosti sutrašnjice

 • Geberit Duofix instalacioni element sa priključkom vode i glavnim priključkom

Kada se danas ugradi konvencionalan i pouzdan WC sa dvokoličinskim ispiranjem koje štedi vodu, već za nekoliko godina možda će se javiti potreba za tuš WC šoljom i funkcijom pročišćavanja vazduha. Ovo je idealno rešenje, jer su tada već spremni potrebni priključci i na taj način se štedi na skupim radovima renoviranja.

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]

Priprema za Geberit AquaClean tuš WC šolju

 • Geberit AquaClean Sela sa glavnim priključkom

Kompanija Geberit je prilagodila instalacione elemente za konzolnu WC šolju budućim potrebama tržišta. Sasvim svejedno da li je u pitanju Geberit Duofix ili Geberit Kombifix: svaki od ovih instalacionih elemenata je standardno opremljen praznim cevima za skriveni dovod vode za Geberit AquaClean tuš WC šolju. Povrh toga, raspolažu mogućnošću pričvršćenja na praznu cev za glavni priključak. Time je već svaka montaža ispod gipsa optimalno pripremljena za kasniju ugradnju, kao npr. Geberit AquaClean tuš WC šolja.

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]

Pripremljen za funkciju pročišćavanja vazduha

Optimalno pripremljene za buduće zahteve udobnosti su WC instalacije koje su dodatno opremljene priključnom cevi za funkciju pročišćavanja vazduha direktno iz WC šolje. Stoga kompanija Geberit preporučuje, uvek kada je to moguće, da se ugrade instalacioni elementi sa priključkom za odzračivanje (Geberit DuoFresh). Dodatni troškovi su minimalni. Osim toga, investitorima time nudite mogućnost da odmah iskoriste prednosti funkcije pročišćavanja vazduha ili da je naknadno jednostavno ugrade.

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][ihwt_hotspot tooltip_width=“300″ image=“17766″ hotspot_data=“%5B%7B%22index%22%3A2%2C%22x%22%3A36.73502604166667%2C%22y%22%3A57.8125%2C%22Title%22%3A%22Integrisana%20prazna%20cev%22%2C%22Message%22%3A%22Integrisana%20prazna%20cev%20i%20odgovaraju%C4%87i%20priklju%C4%8Dci%20vode%20za%20Geberit%20AquaClean%20tu%C5%A1%20WC%20%C5%A1olju%22%7D%2C%7B%22index%22%3A3%2C%22x%22%3A41.943359375%2C%22y%22%3A57.91666666666667%2C%22Title%22%3A%22Integrisana%20prazna%20cev%22%2C%22Message%22%3A%22Integrisana%20prazna%20cev%20i%20odgovaraju%C4%87i%20priklju%C4%8Dci%20vode%20za%20Geberit%20AquaClean%20tu%C5%A1%20WC%20%C5%A1olju%22%7D%2C%7B%22index%22%3A4%2C%22x%22%3A51.00585937499999%2C%22y%22%3A59.375%2C%22Title%22%3A%22Skriveni%20glavni%20priklju%C4%8Dak%22%2C%22Message%22%3A%22Polo%C5%BEaj%20skrivenog%20glavnog%20priklju%C4%8Dka%22%7D%2C%7B%22index%22%3A5%2C%22x%22%3A69.33919270833333%2C%22y%22%3A66.45833333333333%2C%22Title%22%3A%22Vidljivi%20glavni%20priklju%C4%8Dak%22%2C%22Message%22%3A%22Polo%C5%BEaj%20vidljivog%20glavnog%20priklju%C4%8Dka%22%7D%5D“][vc_empty_space][vc_row_inner][vc_column_inner][ihwt_hotspot tooltip_width=“300″ image=“17767″ hotspot_data=“%5B%7B%22index%22%3A9%2C%22x%22%3A67.92361111111111%2C%22y%22%3A89.77777777777777%2C%22Title%22%3A%22Potporna%20noga%20pocinkovana%22%2C%22Message%22%3A%22%22%7D%2C%7B%22index%22%3A10%2C%22x%22%3A69.03472222222223%2C%22y%22%3A54%2C%22Title%22%3A%22Samonose%C4%87i%20okvir%20sa%20zavr%C5%A1nom%20obradom%20pe%C4%8Denim%20lakom%22%2C%22Message%22%3A%22%22%7D%2C%7B%22index%22%3A11%2C%22x%22%3A32.8125%2C%22y%22%3A96%2C%22Title%22%3A%22Potporne%20noge%2C%20podesive%20od%200%E2%80%9320%20cm%22%2C%22Message%22%3A%22%22%7D%2C%7B%22index%22%3A12%2C%22x%22%3A47.92361111111111%2C%22y%22%3A86.44444444444444%2C%22Title%22%3A%22Priklju%C4%8Dno%20koleno%20koje%20se%20mo%C5%BEe%20montirati%20bez%20alata%22%2C%22Message%22%3A%22%22%7D%2C%7B%22index%22%3A14%2C%22x%22%3A63.034722222222214%2C%22y%22%3A35.11111111111111%2C%22Title%22%3A%22Ugradni%20vodokotli%C4%87%20sa%20izolacijom%20protiv%20kondenzacije%22%2C%22Message%22%3A%22%22%7D%2C%7B%22index%22%3A15%2C%22x%22%3A37.701388888888886%2C%22y%22%3A13.333333333333334%2C%22Title%22%3A%22Ugradni%20vodokotli%C4%87%20sa%20aktiviranjem%20sa%20prednje%20strane%22%2C%22Message%22%3A%22%22%7D%2C%7B%22index%22%3A17%2C%22x%22%3A53.479166666666664%2C%22y%22%3A4.444444444444445%2C%22Title%22%3A%22Priklju%C4%8Dak%20za%20vodu%2C%20pozadi%20ili%20gore%20na%20sredini%22%2C%22Message%22%3A%22%22%7D%2C%7B%22index%22%3A18%2C%22x%22%3A71.92361111111111%2C%22y%22%3A16%2C%22Title%22%3A%22Sa%20mogu%C4%87no%C5%A1%C4%87u%20u%C4%8Dvr%C5%A1%C4%87enja%20za%20priklju%C4%8Dak%20elektri%C4%8Dnog%20napajanja%22%2C%22Message%22%3A%22%22%7D%5D“][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=“1/6″][vc_icon type=“monosocial“ icon_monosocial=“vc-mono vc-mono-facebook“ link=“url:https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fivankeramika%2F|||“][/vc_column][vc_column width=“1/6″][vc_icon type=“monosocial“ icon_monosocial=“vc-mono vc-mono-instagram“ link=“url:https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fkeramika_ivan%2F|||“][/vc_column][vc_column width=“1/6″][vc_icon type=“monosocial“ icon_monosocial=“vc-mono vc-mono-twitterbird“ link=“url:https%3A%2F%2Ftwitter.com%2FIvan_keramika|||“][/vc_column][vc_column width=“1/6″][vc_icon type=“monosocial“ icon_monosocial=“vc-mono vc-mono-youtube“ link=“url:https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fchannel%2FUCRL5GFPjw-HJnAFlCAloeJQ|||“][/vc_column][vc_column width=“1/6″][vc_icon icon_fontawesome=“fa fa-map-marker“ link=“url:https%3A%2F%2Fwww.google.rs%2Fmaps%2Fplace%2FIVAN%2BKERAMIKA%2F%4044.748086%2C20.4742473%2C17z%2Fdata%3D!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x475a719bce823791%3A0xa4ee3ca2d776a919!8m2!3d44.748086!4d20.476436|||“][/vc_column][vc_column width=“1/6″][vc_icon icon_fontawesome=“fa fa-envelope-o“ link=“url:http%3A%2F%2Fwww.ivankeramika.com%2Fkontakt-2%2F|||“][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=“1/3″][vc_facebook css_animation=“slideInLeft“][/vc_column][vc_column width=“1/3″][/vc_column][vc_column width=“1/3″][vc_tweetmeme][/vc_column][/vc_row]

Call Now Button